78144

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 30. 12. 2010
Re: Pozdrav

Jedním z důvodů proč jsem to přestal dělat, byly přísady proti hrudkování mletého cukru. Následně jsem zjistil že to nechybí.

pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: KaJi <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Pozdrav
> Datum: 30.12.2010 18:44:19
> ----------------------------------------
> >Medocukrové těsto již 20 let nepoužívám. Je to naprosto zbytečná práce
> ------------------------
> Testoval už někdo to těsto co prodává Sudzuker - zastoupení Novobyt?
> Nebo i další věci od nich?
>
> Díky.
>
> Karel
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 49444


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu